AMBARLI SELAHATTİN VE MÜZEYYEN KAÇAKER ANAOKULU

02126952045
Ambarlı mah.Cumhuriyet cad.No27 AVCILAR/İSTANBUL
Vizyon
Okul Öncesi Eğitimde ´´EĞİTİM SEVGİYLE BAŞLAR’’ felsefesiyle yola çıkan mutlu ve özgüvenli nesil yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Biz Ambarlı Selahattin Müzeyyen Kaçaker Anaokulu olarak; Okulumuzu, T.C Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları, okul öncesi eğitimin ilkeleri doğrultusunda yürütmektir. Biz bütün çocukları, psikomotor, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamakta; onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımaktayız.
Başarılar
2014-2015 yılında okulumuz ‘’Beyaz Bayrak’’ , 2016 yılında ‘’Beslenme Dostu Okul’ ’sertifikası, 2017-2018 yılında ‘’Ağaçların Adları İstanbul’ ’projesinde okulumuz ‘’Ağaç Dostu Okul ‘’sertifikası almıştır.2018 yılında okulumuz Avcılar Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘’Kaliteli Okul‘’sertifikası almaya hak kazanmıştır.
07:45-12:45 13:00-18:00
METR0BÜS,BELEDİYE ARAÇLARI VE ÖZEL MİNİBÜSLER
AVCILAR,AMBARLI MAHALLESİ,CUMHURİYET CADDESİ
İL MERKEZİNE 30 KM.,İLÇE MERKEZİNE İSE 1 KM.UZAKLIKTA
Sportif Etkinlikler
Bahçemizde trafik pistimiz, ön bahçemizde basketbol, voleybol ve tenis için kullanılabilecek bir alan bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
‘’Bir Kitap Bin Hayal’’ projesi ile çocuklar aileleriyle düzenli olarak evde kitap okumakta ve her çocuk evinde kendi kütüphanesini oluşturmaktadır. Veli Akademileri kapsamında seminerler düzenlenmektedir. 2018-2019 yılında ‘’Özdeğerlerimiz Türkülerimiz, Seyirci Kalma, Bir Kitap Bin Hayal’’ Projeleri yapılmış.2019-2020 yılında ´´Pati Dostum ve Seyirci Kalma´´ Projeleri yürütülmektedir.